دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی در كارخانه قند آبكوه

سلام گل همیشه بهارم

گزارش کارآموزی صنایع غذایی در كارخانه قند آبكوه

گزارش کارآموزی صنایع غذایی در كارخانه قند آبكوه در 311 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مشخصات فایل

تعداد صفحات 311
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی گزارش کارآموزی

توضیحات کامل

گزارش کارآموزی صنایع غذایی در كارخانه قند آبكوه در 311 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

تاریخچة كارخانه قند:

مقدمات تاسیس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشین آلات و نصب و راه اندازی و به ظرفیت 350ton/dayبه شركت اشكوراچكسلواكی داده شده و ساختمانها اعم از صنعتی و اداری و كوی كاركنان بوسیله شركت تستاپ ساخته شده است.

ساخت زمین كارخانه در بدو تاسیس 27 هكتار بود كه توسعه های بعد به 60 هكتار افزایش یافت و اولین بهره برداری كارخانه در سال1315 با مصرف 12375 تن چغندر شروع و در دومین بهره برداری در سال 1316 با مصرف 22659 تن چغندر بوده است. چون موقعیت كارخانه برای چغندركاری مناسب تشخیص داده شد امكان تولید چغندر پیش از ظرفیت 350 تن برای هر روز بهره برداری وجود داشته است.

طرح افزایش ظرفیت از 350 به 650 تن تهیه و توسط شركت اشكورا در سال 1317 انجام شد. كارخانه در این ظرفیت دارای دیفوزیون نوع باطری و ساتراسیون بصورت مرحله ای بوده و چهار كوره بخار ذغال سنگی هر یك به ظرفیت 6 تن بخار در ساخت و 2 توربین بخار هر كدام به قدرت 560 kw با 3000 دور نیروی مورد نیاز بهره برداری را تامین می كرد.

در سال 1345 ظرفیت كارخانه از 650 تن به 1600 تن چغندر در شبانه روز افزایش یافت. در این توسعه قسمت خام كارخانه قدیم جمع آوری و فقط قسمت تبخیر آن حفظ شده است.

كلیه ماشین آلات بجز دیفیوزیون RT انگلیسی و شركت كریك مسئول نصب و راه اندازی آن بوده است. در سال 1349 آستان قدس سهام كارخانه را از سازمان گسترش خریداری نمود. شركت قند رضوی توسط شركت اوكماس ظرفیت كارخانه را از 1600 تن به2500 تن چغندر در شبانه روز افزایش داده است و شركت اوكماس با نصب 4 مخزن ذخیره و شربت غلیظ به حجم 16800 m3 و نصب یك دستگاه بدنه تغلیظ شربت ذخیره و یك دستگاه بدنه تبخیر و یك دستگاه كوره بخار و پرس و تفاله و با استفاده از ضریب اطمینان اكثر دستگاههای موجود در كارخانه و افزایش دور اقدام به افزایش ظرفیت كارخانه به 2500 تن چغندر تا مرحله شربت غلیظ در شبانه روز نموده است. در بهره برداری سال 84 تعداد كاركنان دائم به 126نفر و كارگران موقت 588 نفر بوده اند.

 

فهرست مطالب

تاریخچه

مقدمه

دستورالعملهای عمومی

فصل اول

 آزمایشهای عیارسنجی

فصل دوم

  انتقال چغندر قند 

فصل سوم

 عصاره گیری

فصل چهارم

 تصفیه شربت

فصل پنجم

اواپراسیون

فصل ششم

كریستالیزاسیون 

فصل هفتم

 كوره آهك   

فصل هشتم

 كوره بخار  

فصل نهم

قندگیری از ملاس  

فصل دهم

فاضلاب  

خط تولید  

قسمت خام  

قسمت كریستالیزاسیون 

قند گیری از ملاس 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

مشغول نبودن با زنده نبودن یکی است. “ولتر”

مطالب تصادفی