دانلود گزارش کارآموزی کارخانه تولید آرد

سلامی به ارزش گرما در دل سرما

گزارش کارآموزی کارخانه تولید آرد

گزارش کاراموزی کارخانه تولید آرد در 19 صفحه با فرمت word به همراه فهرست و سربرگ

مشخصات فایل

تعداد صفحات 21
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی گزارش کارآموزی

توضیحات کامل

گزارش کاراموزی کارخانه تولید آرد در 19 صفحه با فرمت word به همراه فهرست و سربرگ

فهرست مطالب :

مقدمه  

اصطلاحات و تعاریف

آزمایشات

روش کار

نیازهای بهداشتی محل تهیه و تولید مواد اولیه 

تأسیسات – طراحی – تسهیلات 

شرایط ایمنی کارخانجات تولیدی آرد 

مقدمه

فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد .

آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود.

اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و پاستا را شامل می شود. دلیل استفاده وسیع از آرد گندم خواص آن می باشد. وقتی این آرد را با آب مخلوط می کنیم، نوعی پروتئین پیچیده به نام گلوتن ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی می دهد و می توان آن را به هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهای حاصله درون خمیر باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصول نهایی می گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان و کیک بسیار حائز اهمیت می باشد


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دردنياي كسب و كار ، آينه عقب هميشه شفافتر از شيشه جلوست. “وارن بافت”

مطالب تصادفی